Paper Heaven Deep in the forrest 30x30cm

Udsolgt
Beskrivelse

Sæt scrapbookingpapirer, der måler 30,5x30,5 cm (12x12 tommer). Sættet indeholder 12 dobbeltsidede plader med en vægt på 250 g, syrefri og træfri.

Sættet indeholder i alt 24 papirdesigns - 12 unikke mønstre på 2 stykker hver. En ekstra bonus er mønsteret på bagsiden af dækslet (kranse til at skære), som ikke vises som et separat papir.

 

Deep in the forrest er scrapbookingpapir af høj kvalitet i smukke, usædvanlige farver. Der er ingen mangel på nuancer af brun, grå, grøn, blå eller mørk, havgrøn samt gyldne accenter. Sådanne farver såvel som mønstre, der anvendes på alle ark, giver en unik karakter til denne samling. Det hele opretholdes i et tåget skovklima, hvilket betyder, at du fra disse papirer kan skabe utroligt atmosfæriske værker, som takket være sarte tilføjelser af guld vil være ekstremt elegante. Samlingen I skovens dybder er perfekt til mænds værker - til far, til søn, til bedstefar - mønstre og farver i denne samling vil fungere godt i et sådant emne. Selvfølgelig, som det meste af Paper Heaven-samlingen, viser denne også alsidighed, og det betyder, at med disse papirer vil oprettelse af fødselsdags-, jubilæums- eller bryllupsværker være enkle og behagelige.

89,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Model/varenr.: 20203849

Hobby Art

Andre købte også