Paper Heaven Like a breath 30x30cm

Beskrivelse

Sæt scrapbookingpapirer med dimensioner på 30,5x30,5 cm (12x12 tommer). Sættet indeholder 12 dobbeltsidede plader med en vægt på 250 g, syrefri og træfri.

Sættet indeholder i alt 24 papirdesigns - 12 unikke mønstre på 2 stykker hver. En ekstra bonus er mønsteret på bagsiden af dækslet (kranse til at skære), som ikke vises som et separat papir.

 

"Like a Breath"-kollektionen scrapbookingpapirer, der med deres mønstre og originale farvekombinationer er som forårets første åndedrag. Genert, stadig lidt koldt, men fuld af håb. Man kan sige, at det er sådan et tidligt forår papir. Hvert ark, hver blomst med sin lethed og mildhed opfordrer dig til at skabe vidunderlige projekter, der helt sikkert vil være unikke, fulde af romantik og delikatesse. På den anden side gør tilføjelsen af et tryk, der efterligner guld, dine værker vil være præget af elegance og chic. Sådan guld, kraften i subtile blomster og vidunderlig grå, som er en af de dominerende farver, skaber sammen en vidunderlig, ekstraordinær helhed.

89,00 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: 20203845

Hobby Art

Andre købte også