Hama perler

Hama produkternes styrke ligger særligt i deres pædagogik, da de er meget mere end blot legetøj. De udfordrer børnenes motorik, deres kreativitet og skærper deres koncentration.

I barnets første leveår udvikles de mest basale evner: Barnet skal lære at genkende farver, gribe små genstande, skelne former fra hinanden, få en fornemmelse af mængder osv. Netop i forbindelse med disse tidlige år viser Hama produktet sin styrke som pædagogisk legetøj. 

Hama produkterne giver børn allerede fra 3 års alderen en kreativ udfordring. Hama er tilpasset til at følge barnets udvikling fra de spæde forsøg på at kontrollere motorikken, og efterhånden som barnet bliver ældre, udvikler Hama produkterne sig fra at være et lærerigt legetøj til en kreativ hobby. 


HAMA MINI

Små rørperler – 2,5 mm Ø – fra 10 år  – kan stryges eller syes.

Hama Mini perler er vore allermindste perler på kun 2,5 mm Ø. Denne størrelse er beregnet til børn fra 10 år. Også mange voksne holder af at bruge Mini perlerne i stedet for korsstingsbroderier. 

På grund af perlens størrelse kan man lave meget detaljerede motiver. Man skal have tålmodighed. 
 

HAMA MIDI

Mellemstore rørperler – 5,0 mm Ø – fra 5 år – kan stryges eller syes.

Hama Midi perler er 5,0 mm Ø og kan anvendes på 2 forskellige måder: De kan stryges eller syes til færdige motiver. 
Stryge systemet er nok det, du kender bedst. Perlerne anbringes på en stiftplade/perleplade, hvorefter de stryges (husk at lade en voksen gøre det), indtil de er smeltet sammen. 

Desuden kan perlerne syes sammen til flotte motiver. 

HAMA MAXI 

Store rørperler – 10,0 mm Ø – fra 3 år – kan stryges.

Maxi perlerne er beregnet til de mindste børn, som endnu ikke har udviklet motorikken tilstrækkeligt til at kunne håndtere perlerne i vore andre systemer. 

De store perler på 10 mm Ø er nemme at anbringe på stiftpladen/perlepladen for små fingre, og de kan stryges, når motivet er færdiglavet. Maxi indgår således i stryge systemet.