Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

På vores hjemmeside, accepterer du disse handelsbetingelser.
 

Bestilling
Bestilling foregår via www.hobbyart.dk.
 

Betaling
Betaling kan ske med Dankort, Visa-Dankort, Visa, Mastercard samt Visa Electron.  Når din bestilling afgives og du betaler med dit kort, reserveres beløbet, og beløbet hæves først fra dit kort, når varen afsendes.
 

Levering
Alle varer sendes inden for 1-2 hverdage fra vi har modtaget din betaling, til den i bestillingen oplyste adresse. Vi sender altid med GLS. Du kan selv vælge til hvilken pakkeshop. Vi leverer både til pakkeshop og til privatadresse i Danmark. Der pålægges fragt på alle forsendelser for køb under 800kr. Ved køb for over 800kr er fragten gratis til pakkeshop.
Alle vores vare bliver afsendt fra vores lager på Trianglen 1, 6000 Kolding.
 

Bytte
Vi bytter alle varer i 30 dage, gældende fra den dag du modtager varen. Du skal selv betale for at sende varen retur til os, og du skal vedlægge retur porto, for at vi kan sende den nye vare til dig. Er din vare derimod beskadiget ved modtagelse, skal du tage kontakt til os hurtigst muligt, hvorfra du vil få en returlabel så du kan sende den retur og du vil få en ny tilsendt. 
Specielt bestilte varer uden for vores sortiment, byttes ikke.

Returvare sendes til: Hobby Art, C/O Boxit, Trianglen 1, 6000 Kolding
 

Fortrydelsesret og penge retur
Ved køb over internettet har du 30 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du har modtaget dine varer. For at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du inden for 30 dage returnere varen i samme stand og mængde, som da du modtog varen, samt vedlægge dit kontonummer. Du betaler selv retur porto. Den fragtudgift vi har haft når du køber fragtfrit, fratrækkes varens pris på returvarer, hvor pengene skal tilbagebetales. Alle vare der sendes retur, skal være korrekt pakket ind, ellers har vi ret til at modregne det beløb varens værdi er forringet under transport tilbage til os. 
Returvare sendes til: Hobby Art, C/O Boxit, Trianglen 1, 6000 Kolding
Varer som bestilles specielt hjem, og som vi ikke fører i vores sortiment, kan ikke returneres eller byttes.
 

Reklamationsret
Vi giver 2 års reklamationsret og som kunde skal du acceptere handelsbetingelser for at kunne gå videre til betalingsgateway.
 

Persondata
Vi indsamler og opbevarer de informationer, der er nødvendigt for at kunne betjene dig som kunde. Disse oplysninger opbevares i mindst 5 år til brug for vores regnskab. Vi gemmer ikke dine kortinformationer, da disse udelukkende behandles af en betalingsgateway og NETS/Teller.
 

Sidst ændret 02/10-2019