Støvdragere hvid

Beskrivelse

Støvdragere, som du kan pynte dine hjemmelavede blomster med.

Disse færdiglavede støvdragere ligner dem du kender fra naturen, men de er lavet af papirbelagt metaltråd. De hjælper dig med at give din hjemmelavede papirblomster et realistisk udtryk – og du helt selv tilpasse dem til dit kreative diy-projekt. Du kan både klippe støvdragerne til i længden, og male dem i de farver du ønsker.

Brug støvdragerne til dine hjemmelavede crepepapirsblomster, som fx påskeliljer eller valmuer - og pynt dem så de passer præcis til din blomsterstil:.

  • Pynt dem med glimmer – dyp dem i lim, og drys herefter glimmeret på
  • Mal støvdragerne med Plus Color hobbymaling

.

I naturen er støvdragernes funktion at skabe pollen. Men i hobbyprojekter er deres funktion at gøre dine hjemmelavede papirblomster ekstra skønne og naturtro. At lave papirblomster er en ældre aktivitet, som igen har fået opblomstring – og det kan vi godt forstå. Det er nemlig en aktivitet fyldt med fordybelse og spændende teknikker. Men inden du kaster dig ud i den populære hobby, skal du have fat i lim, saks, crepepapir og støvdragere. Det hele skal altid ligge klar i krea-skuffen, så du til enhver tid kan lave smukke crepeblomster.

 

Antal 100 stk
Farve Hvid perlemor
39,00 DKK
Lager: 10 stk tilbage på lager
Model/varenr.: 20203358

Hobby Art

Andre købte også