UDGÅR - Årstidernes Gang Bind 3

Beskrivelse
Størrelse på bogen

21 x 27 cm

Antal sider 32

Årstidernes Gang Bind 3 er en malebog for både børn og voksne med smukke symmetriske mønstre. Find farverne frem, lad dig inspirere af årstidernes skiften og glem tid og sted .

Mandalas malebøgerne giver fælles oplevelser på tværs af generationer. Alle aldre er lige godt underholdt og oplever samme ro og fordybelse. Sluk fjernsyn og mobiler og nyd at farvelægge de smukke mønstre. Der er rum til mange gode snakke, mens I sammen fordyber jer.

Det anbefales, at male Mandalas udefra og indefter. Vigtigst er dog, at der følges en retning. Det systematiske forløb virker beroligende, styrker din koncentrationsevne og fastholder fokus. Den danske hjerneforsker Ann-Elisabeth Knudsen siger: "Mandalas malebøgerne er et udmærket redskab til at hjælpe koncentrationen på vej. Hjernen kommer ind i en rytme, når mønstrene farvelægges og netop den form for hjerneaktivitet er basis for ro og koncentration."

Indbindingen af malebogen er foretaget, så hver enkelt side kan tages ud for sig. Det er dejligt for et barn at fordybe sig i og flere kan dele en malebog.  Papiret er kartonagtigt tykt og der er kun trykt en Mandala på den ene side. Farvelæg med farveblyanter, tusch og akvarelfarver.
 
De farvelagte Mandalas kan bruges som kort, hænges direkte på væggen eller indrammes og gives til én, du holder af. Motiverne kan ligeledes bruges som skabeloner til vindues- eller glasmaling.

59,95 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Model/varenr.: 20202721

Hobby Art

Fra: Forlaget Unicorn

Fra 6-99 år

200g bæredygtigt FSC papir

Trykt i Danmark

EAN 978-87-91891-29-8

Set for nyligt