UDGÅR - Mandalas med Isblomster Bind 1

Beskrivelse
Størrelse på bogen

21 x 27 cm

Antal sider 32

Mandalas med Isblomster Bind 1 er en eventyrlig malebog med smukke håndtegnede iskrystaller.
Vivian Rea har kreeret de enestående mønstre helt uden hjælp fra andet end passer, blyant og tynde tuscher.

 

Mandalas malebøgerne giver fælles oplevelser på tværs af generationer. Alle aldre er lige godt underholdt og oplever samme ro og fordybelse. Sluk fjernsyn og mobiler og nyd at farvelægge de smukke mønstre. Der er rum til mange gode snakke, mens I sammen fordyber jer.

Det systematiske forløb i mønstrene virker beroligende, styrker koncentrationsevnen og fastholder fokus. Den danske hjerneforsker Ann-Elisabeth Knudsen siger: "Mandalas malebøgerne er et udmærket redskab til at hjælpe koncentrationen på vej. Hjernen kommer ind i en rytme, når mønstrene farvelægges og netop den form for hjerneaktivitet er basis for ro og koncentration."

Indbindingen af malebogen er designet, så hver enkelt side kan tages ud for sig. Det er dejligt for et barn at fordybe sig i og flere kan dele en malebog. Papiret er kartonagtigt tykt og der er kun trykt en Mandala på den ene side. Det anbefales, at male Mandalas udefra og indefter. Vigtigst er dog, at der følges en retning.

De farvelagte Mandalas kan bruges som kort eller hænges direkte på væggen. Motiverne kan ligeledes bruges som skabeloner til vindues- eller glasmaling.

59,95 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Model/varenr.: 20202717

Hobby Art

Fra: Forlaget Unicorn

Fra 6-99 år

200g bæredygtigt FSC papir

Trykt i Danmark

EAN 978-87-92484-63-5

Set for nyligt
spacer