Redskaber

Her finder ud alle redskaber du skal bruge til scrap og kort fremstilling. Du vil derfor finde alt fra, sværte, Distress Oxide, Bigshot og Gemini stansemaskiner samt lim, tape og sakse. 

Redskaber

Redskaber er alle de materialer og hjælpeværktøjer du bruger når du scrapper og laver kort.

 

Under redskaber finder du eks. sværte. Det er både de populære Tim Holtz Distress Oxide og Distress ink fra Ranger, men også de ligeså populære sværter fra Memento og Versafine Clair. Distress oxide og Distress Ink bruges oftes til at lave baggrunde med samt sværte på papir for gammel/slidt look, hvori mod Memento er en god sværte til stempelmotiver, hvis du farvelægger dem med alkohol tuscher. Versafine Clair er den sværte vi anbefaler at benytte til tekst stempler, da den giver et meget skarpt og perfekt aftryk.  Det er altid en god ting at bruge stempelværktøjer når man stempler enten motiver, eller tekster. Af stempleværktøjer kan vi her anbefale en stamp body eller akryl blokke til dine clear stamps. Når du har brugt dine stempler skal de rengøres til næste gang. Vil du gerne passe på dine stempler og så lige så pænt aftryk næste gang du skal bruge dem, er den bedste måde at rengøre dem ved brug af en cleaning shammy. Her forhandler vi cleaning shammy fra Nellie Snellen. 

 

Stansemaskiner i form af Big shot og Gemini vil du også finde her. Vi forhandler de 2 populære mærker af stansemaskiner, da de er både pålidelige og kvalitetsmaskiner. Big Shot findes i både A7 (sidekick) , A5 og A4 modeller både manuelle med håndsving samt elektroniske. Gemini findes kun som en elektronisk maskine og findes i A7 (GO) , A5 (Junior) og A4. Disse maskiner er dem du bruger til dine dies så du kan få skåret og/eller præget motiver ned i dit karton.